2019-05-01
位於觀塘既極尚大瀛喜之前都食過兩次,地方夠大食物款式又多,對佢既印象都唔錯,咁岩又去到觀塘,朋友又話好肚餓,一於帶佢上去食放題!炎炎夏日出哂汗,一上到餐廳當然要去拎野飲啦,啤酒汽水都有唔少,可口可樂、樂天飲品、啤酒有hoegaarden,另外仲有鮮揸橙汁、茶類同維他飲品,款式夠多岩哂唔同人既選擇!飲品區旁邊仲有少量熟食可以拎,炸魚皮、葡撻同薯條睇落都唔錯!拎完飲品同熟食後,朋友已經落左order,呢度既上菜速度係超快,好快就擺滿全枱食物。刺身新鮮厚肉,三文魚肥美、鮑片鮮甜、甜蝦大隻,仲有左口魚、帆立貝等等,都十分不錯!呢度有啲特色壽司幾特別,花之戀、芝士鰻魚壽司、蜜糖芥末蝦卷等等,味道幾新鮮,可以一試!熟食方面仲有天婦羅,有蝦、蟹柳、南瓜等等,燒物有芝士焗帶子、芝麻雞翼、燒海蝦、燒牛舌同最值得encore 既燒鰻魚!另外我地仲左個炒雜菜同蟹粥,都非常唔錯!仲有要提既係呢度既服務好快速,食完一碟就好快收碟俾個位上下一碟!放題黎講,極尚大瀛喜都算得上十分高質同高性價比!!