2018-09-18 286 瀏覽
day off同朋友喺觀塘行街 朋友話想食放題 咁就梗係要滿足佢嘅願望 呢間放題我已經食過幾次 每次都非常滿意 一於就帶朋友嚟食呢間落完單就帶朋友去自助區拎嘢食 自助區都要好多唔同嘅選擇嫁 有好多飲品,甜品,前菜等等 而且味道都不錯每次放題必點既刺身 新鮮又肥美 特別中意赤蝦 又大隻又鮮甜 果然keep到高水準壽司同卷物當然都係必點之一 全部都細細舊 唔使驚食到太飽 個人認為左口裙邊同蒜香牛肉最好味 最尾仲encore咗輪 朋友就最中意拖羅軍艦 話佢入口即融炸物同樣唔可以錯過 芝麻雞翼真係好正好香口 榴槤炸彈都勁香勁濃榴槤味 不過朋友就一臉嫌棄哈哈燒物都嗌咗啲 燒牛舌好濃牛味 燒菠蘿好甜 忍唔住要再encore呢個牛柏葉加金錢肚之前嚟個陣無㗎 梗係要嗌翻嗰 如果可以冇咁鹹就更加好啦~

2018-09-17