餐廳: 元気寿司
資訊:

2021-09-30 228 瀏覽
元氣似乎成為了我同小朋友的飯堂🤣當唔知食乜嘅時候就去幫襯元氣,主要係小朋友鍾意食。🍙燒鰻牛油果手卷(💰22)小朋友每次都必點大蝦手卷,最近無咗,距唔開心添,叫咗個牛油果鰻魚手卷距試下,兩塊鰻魚➕一塊牛油果,距話幾好食。🍜牛肉烏冬(💰32)幾大塊牛肉,加上煙韌嘅烏冬,再配合埋個牛肉湯底,好味😋🍣大切三文魚腩壽司(💰10/件)三文魚腩幾新鮮,但無上次的厚,食落好juice,入口魚油味比較香濃🍣蒲燒鰻魚壽司(💰10/件)鰻魚是我的最愛,所以每次必點,無腥味,厚度唔算厚,但味道不錯👍
元氣似乎成為了我同小朋友的飯堂🤣
當唔知食乜嘅時候就去幫襯元氣,主要係小朋友鍾意食。

🍙燒鰻牛油果手卷(💰22)

🍜牛肉烏冬(💰32)
幾大塊牛肉,加上煙韌嘅烏冬,再配合埋個牛肉湯底,好味😋

🍣大切三文魚腩壽司(💰10/件)

🍣蒲燒鰻魚壽司(💰10/件)