2023-06-19 1446 瀏覽
小籠包有曱甴,員工態度有問題,以後會唔會幫襯,完☹️就咁嘅,交代吓成個過程啦,早兩三星期同屋企人一行6人喺APM買少少嘢諗住響附近食嘢,其實附近都好多嘢食,但係有啲要排隊時間好長,因為有小朋友唔想等太耐所以就揀咗呢間咁嘅野,之前有次食完都已經肚痛,但係嗰次真係唔太確定係咪關佢事所以不了了之,一上到去唔使等好耐就可以入座所以都諗住求求其其啦食飽就算,坐低叫咗7-8樣嘢當中包括:小籠包,鍋貼同埋生煎包,小籠包嚟先就開餐啦,點知屋企人食咗半隻小籠包發現另外果半隻有粒黑色嘢喺裏面,仔細一睇就係圖中嗰隻曱甴,即時叫經理處理,當然佢梗係即時收走啦,同埋取消咗小籠包,我哋諗落唔係喎鍋貼同生煎包都係用嗰啲餡個喎(生煎包同埋鍋貼都未到嘅)咁我哋就叫佢哋啲員工幫我cut咗唔好出生煎包同鍋貼啦,點知佢啲員工仲要西我面問長問短,我就同佢講小籠包有曱甴,使唔使比圖佢睇先可以取消叫廚房唔使出呢個order?咁佢就西住口面咁幫我取消,跟住其他嗰啲嘢都照食,食完埋單$1600幾走人,本身都唔諗住出post,但係今日出街食完個飯好好食,態度又好令到我覺得真係要令大家知道乜嘢叫好乜嘢叫西 「完」
小籠包有曱甴,員工態度有問題,以後會唔會幫襯,完☹️