2020-09-20 67 瀏覽
今次黎到觀塘終於都食下呢間拉麵啦🤣一次過嗌左好多野食 好豐富好滿足🥰環境都適合同朋友黎食個晏 選擇又多味道又唔錯😌🍜神山沾汁麵睇下舊肉幾厚😍一送到黎真係想唔影相直接食 不過都真係要同大家分享下🤤舊肉仲燒到好鬼香添 佢個湯味道好濃郁 同埋麵既口感偏硬身 我個人係幾中意嘅😬🍜白神山叉燒拉麵佢其實即係豬骨湯底 味道冇咁咸會清少少 另外有兩塊薄切叉燒好嫩滑😋拉麵就比起上面提到既沾麵幼身 所以都幾彈牙👍又有埋我最愛既溏心蛋🤤真係好正🍖和風醬汁煮豚腿肉 🍗二重芝士手羽我地仲嗌左兩樣小食試下😗第一樣既賣相唔錯之餘 佢個和風醬汁都好特別 有少少似黑蒜油咁 我會比較推薦大家試佢地既雞翼 炸到好香好脆😍有埋濃濃既芝士係上面 正呀👍🥭雜果特飲🍇巨峰椰果特飲

🍜神山沾汁麵

🍜白神山叉燒拉麵