2017-01-18
呢度係我食過甘多次放題,場地最大最grand 既一個,我估有幾千尺。場地大既好處係入座唔洗點等位,好快就入得座位間闊落,有唔少位係卡位,私隱度更高!場內職員都好夠,舉手好快就有人理你,效率高!甜品、沙律、雪糕、水果、小食等都係自助型式,可以係近門口既位置自取。甜品櫃有唔少食物,泡夫、乳酪、奶凍、馬卡龍都有,會不斷refill !沙律菜、芝麻八爪魚、螺肉都係度自己夾。最欣賞係有熱飲櫃!!當日天氣較涼,所以有盒熱飲係幾正!可照顧不同人既需要!刺身盤切得整齊、漂亮!種類好多,魚生大片,蝦又夠大只!新鮮,爽口!炸蠔大只,肥美,熱辣辣,外脆,入面好juicy 。芝麻雞翼放題必食之一!雞肉嫩滑!燒青魚外皮燒得好脆,有少少咸味,肉濕濕地,唔會太乾。燒物燒菠蘿夠大片,一咬落去好多水,加上燒過,味道更甜。不過。。。有一塊應該係邊位,所以好酸,其他都甜。咖啡燒魷魚個人覺得呢個爭少少,有啲似煮熟,無物燒焦既口感。相反牛舌就燒得唔錯!有啲黑椒係面,更香口,好味!凍蝦,好大只,爽口!奶凍同提拉米穌都好滑,細細杯,可以食多幾樣!幾鐘意呢個場,大得黎又坐得舒服!推推推!
座位間闊落,有唔少位係卡位,私隱度更高!
場內職員都好夠,舉手好快就有人理你,效率高!
大只,肥美,熱辣辣,外脆,入面好juicy 。
放題必食之一!雞肉嫩滑!
外皮燒得好脆,有少少咸味,肉濕濕地,唔會太乾。