2023-06-06 15 瀏覽
搭車返屋企必經既路🛤俾我發現左依間親民價錢既店舖🥡🍣野食都係即叫即整🍱廚房半開放式,可以睇到製作過程👀~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪日式唐揚炸雞丼 ($48)炸雞有𝟓件,配蛋黃醬食落冇咁油膩🐔飯用日本米,仲有得免費加底🍚.▪刺身 • 𝟐切 🐟▫️甘海老 ($24)▫️帆立貝 ($24)▫️活赤貝 ($48/隻)▫️日本廣島生蠔 ($28/隻)冇諗過依個價錢都會有埋配料 • 醬汁裝飾點綴,而且仲擺得好幾靚🫢特別想講活赤貝,師傅👨🏻‍🍳有好似我之前食𝐎𝐦𝐚𝐤𝐚𝐬𝐞咁,切完拍一拍👏🏻令食落更爽口🤓.▪小食𝟐款炸物都係即叫即炸,脆卜卜💥同樣有配蛋黃醬可點🥢▫️牛肉薯餅 • 𝟑件 ($38)中間薯蓉勁𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡🥔▫️軟殼蟹 ($38)原隻𝟏開𝟐,方便𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞🦀.~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🔺有少量座位可堂食🪑🔺店內有少量冷凍食物❄️ / 野飲🥤(可零售)🛒~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
搭車返屋企必經既路🛤
俾我發現左依間親民價錢既店舖🥡
🍣野食都係即叫即整🍱
廚房半開放式,可以睇到製作過程👀

▪日式唐揚炸雞丼 ($48)
炸雞有𝟓件,配蛋黃醬食落冇咁油膩🐔
飯用日本米,仲有得免費加底🍚
日式唐揚炸雞丼

刺身 • 𝟐切 🐟
▫️甘海老 ($24)
▫️帆立貝 ($24)
▫️活赤貝 ($48/隻)
▫️日本廣島生蠔 ($28/隻)

▪小食
𝟐款炸物都係即叫即炸,脆卜卜💥同樣有配蛋黃醬可點🥢
▫️牛肉薯餅 • 𝟑件 ($38)
中間薯蓉勁𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡🥔
牛肉薯餅

▫️軟殼蟹 ($38)
原隻𝟏開𝟐,方便𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞🦀
軟殼蟹