2022-06-14 35 瀏覽
將軍澳真係美食天堂,每次過嚟行街都會發現到好多高質嘅小店,今次要同大家介紹嘅就係位於將軍澳廣場一樓嘅依間桂花小幸台式餐廳🎊😆屬於將軍澳嘅一間人氣餐廳,我哋今次過嚟食夜晚,價錢好抵,食物有維持到高水準嘅發揮😊👌🏻餐廳嘅裝修都係走文青簡約style,好多個角落都可以打卡,而且呢度仲要係免+1,非常親民😚👍🏻雖然價錢平,但係嘢食一啲都唔馬虎首先我哋叫咗兩個煮食,一個就係滷水雞肉麵,另外一個就係滷肉蕃茄湯麵🍜滷肉簡直係台灣美食嘅指標而依度做嘅滷水雞同埋老玉都非常出色,每一樣餸都煮到好入味另外強烈推介嘅係一定要試做嘅蕃茄湯,食得出唔係味精,每一啖都係好濃郁嘅蕃茄鮮味😛💓小食方面我哋叫咗一個招牌炒手裏面嘅餡料包左豬肉,皮薄餡靚👍🏻最後仲叫咗一杯鐵觀音珍珠奶茶同埋仙草鮮奶,都係飲返台灣嘅味道😚🎊

雖然價錢平,但係嘢食一啲都唔馬虎

小食方面我哋叫咗一個招牌炒手
裏面嘅餡料包左豬肉,皮薄餡靚👍🏻