2020-12-29
早前經過比日式門面吸引左,bookmark定搵日去試返,不過有少少唔愉快😔/首先要留意每人最低消費$80,就算2人都要每人一件蛋糕加飲品先過,所以食飽想去飲杯咖啡的話就唔好揀尼度了/其次店員態度冷淡之餘語氣令人費解,最低消費方面都算了,只收現金/PayMe可以理解,但亦唔係理所當然,如果用好少少嘅語氣提醒唔收信用卡會令人舒服d🤨仲有廁所唔用得尼d提醒亦可以客氣d🙃基本上服務態度已令我同朋友唔再回頭👎🏻/不過講返飲食其實唔太差,但蛋糕價錢偏貴-咖啡: 拉花幾靚,味道合格,latte比dirty好飲👌🏻-Roll cake: 少少偏乾,玫瑰味突出,酸酸甜甜👌🏻 -Bagel: 蘋果果醬比bagel好食,雖然話係醬,但其實係果蓉,偏水💧bagel太實,失去煙韌口感,似硬左嘅包,所以只係一般
不過講返飲食其實唔太差,但蛋糕價錢偏貴
-Roll cake: 少少偏乾,玫瑰味突出,酸酸甜甜👌🏻