2021-09-01 518 瀏覽
預約左九龍城附近既診所覆診,由於唔太熟呢區,搵食梗係問問身邊朋友。朋友介紹我去政府大樓既樂園,仲叫我必試佢既奶茶紅豆冰。勁鍾意飲奶茶既我,聽到即刻plan定路線,準備好要去朝聖一下。餓左一晚無食早餐,抽完血見完醫生都十點幾十一點,行到去樂園,入邊都已經坐滿7/8成。一坐低,唸住叫個早餐set啦,睇睇menu,原來全部都係要散叫。睇open rice大多數食評都會推薦沙嗲牛肉西多士,但係啱啱先睇完醫生,都係唔好食得咁盡咁Heavy,係咁易就叫個沙嗲牛肉麵啦😂😂😂紅豆冰奶茶$26 唔知係咪叫左少甜,幸福感立即減左一半,如果有quota既話,都係飲返原味啦沙嗲牛肉麵$30 湯底夠濃,好惹味。不過唔知係咪餓左一晚,食完有d未夠喉差d想再打包個沙嗲牛肉西多士😅😅好彩都忍得住,下次等身體好返d先再食罷啦。

紅豆冰奶茶$26

沙嗲牛肉麵$30
湯底夠濃,好惹味。不過唔知係咪餓左一晚,食完有d未夠喉

2021-08-16