香港人特別鍾意食咖喱,日本、港式、泰式,對於我呢d重口味控,咁多款入面我比較常食嘅係印度咖喱!特登嚟試一試佢嘅咖喱羊肉,平日牛同雞都食得多,羊肉加咗咖喱之後,冇咗佢平日嘅騷味,相信好多人都可以輕易接受!咖喱我哋揀咗白咖喱,係唔辣嘅,好香香料味,佢配嘅包亦都相當好食!本身以為無包我地仲特登叫咗個芝士薄餅,以為會係手抓餅,但原來係薄脆黎既!用黎點咖喱就唔係好啱味啦~比較似餅乾既口感,佢同時會比咗2個唔同口味既醬你點綠色既有少少薄荷香味,而另一個就係以橄欖為主!本身係怕唔夠飽先叫多個肉類,揀咗招牌Chicken65 自家秘製炸雞,佢睇落有d似韓式炸雞,但比起單純甜辣味,仲有一股印度香料味,反而覺得呢個最有驚喜!檯面上既立牌居然仲有充電功能!超方便!

綠色既有少少薄荷香味,而另一個就係以橄欖為主!

檯面上既立牌居然仲有充電功能!超方便!