2018-11-26
又打邊爐,哈哈,天氣涼無辦法🙈 一直聽左好多次住荃灣的朋友推介過來試下一鍋堂,今日終於可以一試,幸好一早book左位,因為上到去已經好多人等位!我地想試曬兩款口味湯底,所定決定加$50 要蕃茄同喇沙鴛鴦湯底汽水飲品有幾十款選擇!仲有花茶、果茶,款式多到基本上一定有款岩口味!正想叫待應拎點餐紙,原來已轉用電子落單,手機掃一掃QR 碼就會有哂所有食物,又方便又唔再浪費印刷紙張 ,確實要讚!食物種類已經分類好,有肉類,手打丸類,配菜類,素食,熟食等,十分清晰!點餐後大約5分鐘,食物逐一送到,速度快之餘仲要無錯漏,份量足!當然主打肥牛食得最多,至少叫左三round ! 少脂肪好有牛味!女士們最愛的花膠有成隻手掌咁大!!八寸長腳蟹棒一定要叫!好鮮甜!索曬D湯底更加好食!蔬菜要自己出去拎,一兜兜分門別類好整齊!全部都翠綠色好新鮮!食野途中,有員工介紹有個快閃優惠,類似早D 埋單有得平,不過我地就無呢個需要,一於慢慢食! 大家都食到飽肚就係時候食埋甜品先走,一人一杯軟雪糕、乳酪, 加埋椰果、朱古力碎、朱古力醬超滿足食材新鮮!服務態度好!地方寬敞整潔!難怪朋友極力推介!下次一定再黎!
女士們最愛的花膠有成隻手掌咁大!!
八寸長腳蟹棒一定要叫!好鮮甜!索曬D湯底更加好食!