2024-01-29 400 瀏覽
香脆炸雞牛油果吐司配薯條 睇張相同聽個名我都已經覺得勁吸引 又炸雞又薯條 傻咗😇🤣呢個等嘅時間有啲長 可能係即炸 亦可能係咁 所有野都新鮮熱辣卜卜脆 邪悪指數100%😆😛炸雞髀肉外脆內滑嫩嫩又juicy🥹咁正得唔得架😆🫶🏻出面啲醬係佢地自家製嘅微辣蛋黃醬 同伴唔食得辣 表示真係有啲辣🐒我食得辣就覺得ok幾惹味😆同伴話個吐司偏硬身但吸哂上面啲醬又係勁juicy😗🤓薯條就冇咩特別嘅 不過過足口癮同份量好夠😝.雞胸牛油果沙律 食咗咁邪惡嘅嘢食返個健康嘅中和少少😝無諗過個雞胸煎得幾好食😳個味道好好食又唔會好鞋🥹牛油果份量又係幾足料 以$88嚟講值過好多其他打卡用cafe🤫🤣.孜然炸雞 哈哈又係炸雞🤣上面仲扮晒野嗌咗個雞胸😂😂不過呢個好食 啲肉又係炸到好脆但又不失juicy🥹孜然味十足!一份有6-7件share幾好!😆.牛油果沙冰 呢杯牛油果好足料又唔甜!中意牛油果嘅朋友 推介啊🥰.PS 呢間cafe係pet friendly!!😆我入去食之前係門口玩咗一陣狗先入去 好cute cute🥰😆

牛油果沙冰
呢杯牛油果好足料又唔甜!中意牛油果嘅朋友 推介啊🥰