今日去咗間Bar嚟個西班牙風味大膽嘗試💃!慢煮八爪魚出場真係掠晒鏡,一條條又大又鮮甜,入口即化,真係得意過癲!烤德國豬手,量貴到驚,啖啖肉啲皮脆到喺口爆開,咸得嚟又唔會過火,配埋酸菜酸瓜,哇,清新得嚟爽口得滯!揸碟嘅西班牙蒜香蝦夠哂勁,隻蝦甜美彈牙,沾上蒜味油,鮮味全都包住食落去真係正!而個黑松露伊比利亞火腿三文治,香脆嘅外皮夾住濃郁嘅火腿同黑松露,真係夾到bam爆,食得我停唔到口!嗰個炸芝士啊,講到我又想食返次!金黃脆皮包住軟綿綿嘅Camembert Cheese,影低一啖,熱辣辣嘅芝士伸出長長絲,配埋果醬吃,正到不得了,開心到飛起!尾巴嗰啖cocktail,Earl Grey Martini香甜之餘又帶點微微嘅苦澀,散發出一種得意嘅英倫風情。整體感受,食物正,氣氛正,服務都正,真係一個實打實嘅好地方嚟個悠閒下午或聚舊慶功!🍹🎉👍🏻