2023-12-24
想搵個地道美味嘅串燒放鬆一下?今晚我就嚟到一間相當有人氣嘅串燒店,攞手抹嘴,開動啦!🍢🍻首先,就係咩都要試吓嘅我,點咗一系列嘅串燒。牛肋、黑毛豬、牛舌...咋,每條串都係滋味盎然!烤得啱啱好,啖啖肉香,啲肉質又唔肥膩,仲係口感嘅極致,真係食到停唔到口嘅味道!🤤當然,唔少得魷魚筒和白鱔,佢地都係鮮味十足,白鱔尤其得意,皮香肉嫩,一啖一啖咸香入味。同一時間,蒜蓉包攝到我心坎入面,啲蒜香飄遍整間店咁勁,塗喺多士上邊,趁熱啖落去,真係幸福滿瀉!嘥氣飲品當然係唔少得,咸檸七同烏龍茶交替著飲,啲氣韻生津,搞得我興奮得好似過節嚟。😋最後,特別讚一下服務生,真係體貼入微,即使店舖人流如織,都保持笑臉迎人,對於初來乍到想試新嘢嘅我嚟講,咁貼心服務真係錦上添花!總結,這家店嘅串燒味美價廉,食物精緻度和份量都表現出色,下次想再嚟串燒狂歡,呢到肯定係首選!👍