2025-05-26
想食呢間街坊意大利菜好耐,好多朋友都有介紹我食。今次下午時段去叫咗幾個小菜,都係喺Menu Special上面,唔使點樣用腦✌🏼🤫頭盤點嘅培根多士,多士超級脆,培根好肥,但脂肪係爽口唔會油淋淋。淋上新鮮芝士碎,口感同香氣十足!主菜點紅蝦短意粉,紅蝦由夥計為我哋切開,非常細心。每一粒意粉都掛上蝦頭嘅味道,滴上檸檬汁提鮮更多,紅蝦比起普通蝦更加濃味好食。店舖是日推介封門柳,以薄切形式上店,不僅帶出肉汁香嫩鮮甜,仲可以避開難咬嘅位置,精心烹調令我哋都一掃而空🙀🙀🙀好食好食,呢個值得再叫!環境乾淨企理,枱數唔多而週末都接近八成坐滿,值得更多人前往享用美食,加埋兩杯後加嘅Sangria 換來我完美嘅週日下午,必定會再次幫襯!呢杯特飲Sugardaddy Mocktail 飲品如名,正常操作嘅牛奶下飲到甜甜嘅士多啤梨汁,香中帶甜,甜中帶清新!