2018-01-25 93 瀏覽
同朋友行街,食晚飯時間就黎左呢間,因為佢好似出名龍蝦同蟹,本身我係甲殻類愛好者,岩晒我呀。😋😋😋👍🏻同朋友一齊食就叫左呢個蟹set,又有打邊爐,又有個蟹飯,兩人都已經夠了。個set先黎川前菜,六小缽,裡面分別有枝豆,蟹子凍豆腐,玉子燒,柚子醋海藻沙律,酸辣海蜆,虎蝦配芒果mousse,賣相好吸引👍🏻👍🏻叫左杯菠蘿薄荷凍茶,飲落唔會太甜,好香菠蘿味,仲帶一點點薄荷,消滯一流😋😋芝士蟹肉醬蟹蓋,中間果一片係白飯魚乾片,旁邊仲有d三文魚子伴碟,好香芝士味同啖啖蟹肉。😋海鮮火鍋,最特別既就有個鱈場蟹腳,佢會比個日式紙火鍋俾你去整熟佢,海鮮好新鮮鮮甜。另外食完海鮮就食蔬菜,海鮮味道就浸晒落個湯底度,再落埋d蔬菜,無得頂👍🏻👍🏻日式紙火鍋蟹之雑炊,口感似糊狀既蟹粥,作最後飽肚之選👍🏻👍🏻甜品係雲尼拿味雪糕,黎到樣子都幾靚🤩

日式紙火鍋

蟹之雑炊,口感似糊狀既蟹粥,作最後飽肚之選👍🏻👍🏻

甜品係雲尼拿味雪糕,黎到樣子都幾靚🤩
2018-01-10
15 分鐘 (堂食)