2017-11-30
原本是水之泉的忠實顧客,不論早、午、晚餐,定必幫襯,因為貴店的貴妃雞海南雞飯同冬陰宮湯都好啱本人及家人口味~不過,今天本人對此店非常失望,因為蟑螂在沙發凳行來行去,更爬來本人的大腿上,好xxxx驚嚇,救命! 當本人對店員反映,一個店員話今晚收工會噴殺蟲,另一個店員話因為凳下係用來收納一啲嘢,所以可能係咁藏了蟑螂,真係非常超級失望,因為店員對本人連一句抱歉或Sorry說話都冇,最好笑就係有一個店員叫我下次唔好坐有蟑螂行嘅沙發凳,下次入嚟就坐餐椅(Dining chair),我仲要繼續幫襯水之泉越南餐廳嗎? NO WAY!!! 餐廳唔衞生就只有一次機會,如果連我睇唔到嘅廚房、餐俱位都係咁有蟑螂橫行,咁下次有食物中毒過案我就會係其中一個受害者!!!不過蟑螂喺沙發凳行來行去咧個問題係一定要正視!!!食品係啱胃口,但係食店環境完全唔衞生,我唔會再幫襯!
不過蟑螂喺沙發凳行來行去咧個問題係一定要正視!!!
食品係啱胃口,但係食店環境完全唔衞生,我唔會再幫襯!