2022-06-26 57 瀏覽
今日同朋友試下一直想試既蝦蝦燒,位於荃灣大鴻輝11樓 入到去 位置 都大間 ,我哋有4位 安排了 6人枱 給我們。 旁邊 有小型水池 給食客 自助釣流水蝦 。通風系統 都可以接受 ,可能我地7點入座 時間比較早 不是特別多人 無咁熱。 由入場計起,2個半鐘小時任燒 任釣,每位人頭費用 都是3百左右。值得試一試 開頭,以為名字是蝦蝦燒 以為得蝦食。原來有好多選擇,例如,有海鮮 ,肉類,蔬菜類等 講一講 海鮮 有 扇貝 鮑魚 青口 生蠔🦪等。全部望落去 都比較新鮮,同埋咬落口 肉都彈牙 。開頭食海鮮都擔心 d肉 會好霉爛。點不知,一食落去 有驚喜👍🏻 除咗海鮮之外,還有羊肉串,雞腎 雞軟骨 牛柳粒等等 起碼 有三十幾款 任君選擇。 等待⌛️燒熟食物中 ,出面都有幾款熟食,供食客挑選。 食到咁上下,有飲品和雪糕供應,飲品雪糕 都有好多選擇 不會只有幾款給食客選擇。食完呢兩個半鐘,整個過程食得好滿足,可以推介更多朋友試食呢間蝦蝦燒。
今日同朋友試下一直想試既蝦蝦燒,位於荃灣大鴻輝11樓

等待⌛️燒熟食物中 ,出面都有幾款熟食,供食客挑選。

食到咁上下,有飲品和雪糕供應,飲品雪糕 都有好多選擇