本身以為得蝦食,點知黎到野食種類多到嚇親我….尤其係海鮮,有自助海鮮區,相信佢嘅種類多到一定可以滿足同我一樣嘅海鮮控!!!◎ 海鮮:鮑魚、生蠔🦪、貴妃蚌、蜆、東風螺、扇貝、魷魚🦑、蟹🦀、魚有幾款(大眼雞、烏頭魚等)當然唔少得主角~新鮮游水嘅大頭蝦🦐 ,可以無限任夾,啲蝦新鮮到會跳走,夾嘅時候要小心啲🤣☻ 所有海鮮都非常新鮮、同乾淨完全無腥味!生蠔好肥美,大頭蝦啖啖肉,就算唔用任何調味都好鮮甜😋 而且每人限定一串白鱔,不得不讚白鱔好有驚喜,燒完層皮脆脆地,肉質嫩滑,外脆內軟👍🏽◎ 串燒:有肉類、丸類、蔬菜類雞翼、雞軟骨、雞腎、雞皮、金菇肥牛、墨魚丸、牛丸、茄子、粟米、翠玉瓜…真係你講得出嘅都有!◎ 飲品:有成五大個雪櫃,放滿左唔同嘅飲品,汽水、涼茶、啤酒🍻都有幾款,仲有埋燒酒,都係無限任飲!◎ 甜品:有Coco Berry 同阿波羅雪糕🍦😍總括嚟講,食物質素非常高質,而且種類都非常多,職員嘅服務態度都好好,見你唔識燒仲會主動過嚟幫手😊 CP值超高, 只需人均三百幾就食到,真係值得黎食!!!價錢💰:$348(星期一至四)$378(五、六日及公眾假期)2.5hrs 任食任飲
本身以為得蝦食,點知黎到野食種類多到嚇親我….

◎ 串燒:有肉類、丸類、蔬菜類

甜品:有Coco Berry 同阿波羅雪糕🍦😍

價錢💰:
$348(星期一至四)
$378(五、六日及公眾假期)
2.5hrs 任食任飲