2022-05-01 330 瀏覽
.呢到既蛋餅有驚喜!起司肉鬆蛋餅 $26食過其他台菜餐廳既蛋餅,我地比較中意呢間既,餅皮包住蛋,蛋包住cheese同肉鬆,層層分明。餅皮軟熟,唔係煎到好燶好實個啲,我地中意呢個口感。蛋香味唔係好濃烈但cheese好濃,肉鬆多,係做到皮薄餡足,好食😋連presentation 都做得好好,睇到都想食了!夜市小香腸 $15呢個都唔錯,燒到啲皮少少脆,都幾香,有台灣街頭小食既味道。鹽酥豬排魯肉飯 $88原來呢個lunch set咁大份咁抵食🤭(配前菜及漬物共3道+米飯+果物/甜品+餐飯)👉🏼前菜係魯肉生菜,漬物係酸瓜、椒鹽爆溪蝦同切粒鹽酥雞扒) 👉🏼魯肉生菜真係幾大份,鐘意既菜既我表示好開心🤣老公中意椒鹽爆溪蝦,話咸咸地又脆口幾好食。👉🏼鹽酥雞扒好大份,係厚切雞扒,好脆口,肉質唔鞋ok,食到尾得返一兩塊時仲係暖的。👉🏼魯肉飯勁多魯肉,完全唔同你慳🤣中意食魯肉既人應該覺得好滿足🤣👉🏼成個lunch set好大份,性價比好高。👉🏼餐飲叫左熱烏龍奶茶,普通。👉🏼甜品係紅豆綠茶Mochi,紅豆好甜好甜,mochi正常發揮,冇咩特別。餐廳環境都ok,坐得舒服既,不過啲枱都有啲漬未清潔好,我地依家出街食
呢到既蛋餅有驚喜!

起司肉鬆蛋餅 $26
起司肉鬆蛋餅

夜市小香腸 $15
夜市小香腸

呢個都唔錯,燒到啲皮少少脆,都幾香,有台灣街頭小食既味道。

鹽酥豬排魯肉飯 $88

原來呢個lunch set咁大份咁抵食🤭
(配前菜及漬物共3道+米飯+果物/甜品+餐飯)
👉🏼前菜係魯肉生菜,漬物係酸瓜、椒鹽爆溪蝦同切粒鹽酥雞扒)
👉🏼成個lunch set好大份,性價比好高。
👉🏼餐飲叫左熱烏龍奶茶,普通。
鹽酥豬排魯肉飯

餐廳環境都ok,坐得舒服既,不過啲枱都有啲漬未清潔好,我地依家出街食飯都習慣自己再用消毒酒精巾再抹多次既。店員都好有禮貌,有問必答。

味道 ★ ★ ★ ★☆
環境 ★ ★ ★ ☆ ☆