2009-09-08 28 瀏覽
手痕痕, 買了條蛋卷去秦女友外婆點都要寫一寫出黎. 香港各大餅點, 不知是否名牌效應. 美心永遠給人一個一哥既感覺. 而且分店多. 突然要買餅, 梗有一間係左近. 地面打不到. 地底車站, 幾乎實有一間. 今次世伯提起買多盒野上去. 佢就叫我平平地, 實實際際.蛋卷正在熱賣, 最實際莫不過是它. 叫餅店切好. 拿上去. Gretting完一蕃之後. 齋妹用錯方法減肥. 佢第一個把這蛋卷開刀. 我也吃了一塊, 美心的, 若是要比較, 其實比起另一家大連鎖店的粗糙. 不過cream就比較厚同香. 蛋糕方面就差了少少. 質感問題. 不過, 特價出售, 又冇乜特別要說其不是既. 總之不會難食就真. 小評一則, 沒有相片.
手痕痕, 買了條蛋卷去秦女友外婆點都要寫一寫出黎.

小評一則, 沒有相片.