平時係蘇豪都係飲野多😂今次黎到呢間位於中環伊利近街既西班牙餐館Dinner,感受下weekday既蘇豪😎🔅鮮蕃茄蓉焗法包🥖· $48薄片法包上佈滿鮮蕃茄蓉😀酸甜之間,帶點蒜蓉同洋蔥嘅味道👅🔅檸檬汁醃白隄魚柳🐟 · $88魚柳已經去咗骨,配以蒜蓉蕃茄乾同香蔥,令白提魚鮮味提升😝檸檬汁有點多,所以幾酸,食完絕對開左胃🙈🔅鮮蘆筍配黑毛豬火腿及溫泉蛋🥚· $118整個Tapas既味道都由濃烈既黑毛豬火腿主導🐷 蘆筍冇渣,沙律醬同流心溫泉蛋中和鹹鮮,配酒唔錯🔅傳統墨魚汁大蝦炒幼面🦑· $188原本以為係飯,原來係好似麵線嘅幼面😝唔算好heavy,炒得夠乾身😀大蝦同墨魚圈好多好彈牙🤤食完成嘴黑色好搞笑🤣🔅西班牙焦糖燉蛋 · $58燉蛋好好食,雙重口感!面層薄薄脆焦糖好似玻璃,下層係滑溜嘅燉蛋😝滲透著幽幽嘅雲呢拿同香橙味道🍊🔅香脆肉桂條配榛子朱古力醬🍫 · $68西班牙菜必點!外層酥脆,內層微軟,沾滿肉桂砂糖🤤可以根據自己喜好點埋朱古力醬😙 我本身鍾意原味嘅肉桂條,所以唔點都得😀🔅Sherry Negroni · $100Mixed with Sherry、Gin、Campari Vermouth

🔅鮮蕃茄蓉焗法包🥖· $48
薄片法包上佈滿鮮蕃茄蓉😀酸甜之間,帶點蒜蓉同洋蔥嘅味道👅

🔅檸檬汁醃白隄魚柳🐟 · $88

🔅鮮蘆筍配黑毛豬火腿及溫泉蛋🥚· $118

🔅傳統墨魚汁大蝦炒幼面🦑· $188

🔅西班牙焦糖燉蛋 · $58

🔅香脆肉桂條配榛子朱古力醬🍫 · $68

🔅Sherry Negroni · $100
Mixed with Sherry、Gin、Campari Vermouth 🙉呢杯苦澀味比較重

🔅Passion Fruit Margarita · $100
係我最鍾意既Margarita! Mixed with Tequila、Passion Fruit 同Lime🍋配埋杯邊既鹽🙉好岩女仔飲🤤夏天飲好解暑

平日既蘇豪雖然少人啲,但chill既氣氛仍然不減😀唔怪得啲人收工都會黎放鬆😎