2020-02-26 105 瀏覽
呢排鍾意咗食馬來西亞嘢🤪所以梗係要光臨呢間咁出名嘅蘇媽蘇媽啦🥳-辣死你嗎配咖喱雞肉🐥🐣哈哈聽個名辣死你嗎已經feel到幾辣,但因為我食得辣,所以我覺得還可以🌶椰漿飯係淺綠色嘅,但我覺得椰香味可以再濃d🥥🙈佢嘅咖喱辣辣地,雞肉好嫩而且都幾大舊,🍛仲有青瓜、魚乾、花生、蝦片伴碟🦐-評分:8/10價錢:$55-招牌砂煲老鼠粉🥘真係好鍾意食銀針粉,所以每次見到有就一定會嗌🤪呢間招牌老鼠粉材料有豬肉碎、蝦米碎、榨菜、銀魚、蔥粒加埋生雞蛋同醬油,🥚將佢哋撈勻,極度惹味!👅成個煲都好惹味,但真係油得滯,一定超肥🥺🤭評分:8.5/10價錢:$78-椰香咖央多士 🍞😛係正宗特式馬來風味嘅咖央多士!可能係翻焗,所以麵包食落唔夠鬆脆🧈但入面嘅咖央都幾濃椰香,甜而不膩🤩但個人會較鍾意creamy嘅餡🌴-評分:7.5/10價錢:$26
辣死你嗎配咖喱雞肉🐥🐣
哈哈聽個名辣死你嗎已經feel到幾辣,
但因為我食得辣,所以我覺得還可以🌶
評分:8/10
價錢:$55