好耐無食蘇媽蘇媽 la! 知道旺角上海街呢度開咗分店,間舖大咗好多,諗住唔使等太耐啦,點知我實在太天真.... 你睇幾多人! 等咗個幾鐘。第一次喺旺角店食,我覺得地方闊落咗,坐得舒適啲!樓底又高!我哋得兩個人,唔係嗌到好多嘢。我覺得水準都keep到呀。話莓桔仔水!!! Very refreshing! I love this drink 落單之後,侍應就送嚟兩小碗肉骨茶!好重藥材味,係我鍾意嘅味道  然後我哋嘅一字骨肉骨茶就到!裡面有豆腐卜、杞子、金菇菜。啲肉好嫩,豆腐卜好入味。食肉骨茶梗係要配白飯 另外嗌咗個咖喱米!我哋掛住食個肉骨茶,食個米粉時啲湯開始有啲杰,索咗啲湯;但個味好好味!

你睇幾多人!
 等咗個幾鐘。

食肉骨茶梗係要配白飯

2020-07-03
60 分鐘 (堂食)