今日嚟到呢間極有意式風情,牆身嘅佈置用咗好多以梵高著名嘅作品,嚟到呢到真係可以欣賞唔少佢嘅作品,好有詩情畫意😻將藝術集結再融合哂喺一間餐廳到☺️☺️好有藝術氣息😝💕餐廳嘅另一個角落仲有桌球枱同埋梵高畫風嘅搖櫈🤩🤩等住野食嘅時候可以打卡同埋玩陣桌球😍😍我地今日就叫左2個晚宴套餐,套餐包埋歐陸式前菜小食同埋是日餐湯,而且仲配埋精選甜品同埋餐飲😛😛呢個size dinner咩都有餐,認真抵食😚☺️今日嘅餐湯係羅宋湯,估唔到咗足料,餐廳仲好貼心,將食材切到一粒粒,好易入口又開胃🤤🤤🎨香煎勺草格寧蘭比目魚柳 伴 白豆牛油檸檬忌廉汁 $318比目魚煎至兩面金黃色同熟透🙈🙈睇落已經非常吸引🥹 而且口感好鮮甜,啖啖肉又脆口,仲配埋蘆筍非常好吃😗😗 一開始以為得薯菜,仲驚會唔夠飽😿 但呢到嘅薯角完全係大大舊又好食,真材實料👍🏻👍🏻🎨火焰美國Prime護心肉牛柳串 配 牛肉燒汁伴蒜蓉香草醬薯角 $378呢個火焰牛柳串以前睇見人地介紹個陣已經覺得好吸睛,好有睇頭😌😌今日終於輪到我係平台展示比大家睇到😆店員係我地面前表演將酒精淋係牛柳串上面,視覺效果真係冇得頂🥺🥺護手肉大約係3成熟,火燒完之後仲保持到肉質嘅鮮嫩,依

🎨香煎勺草格寧蘭比目魚柳 伴 白豆牛油檸檬忌廉汁 $318

護手肉大約係3成熟,火燒完之後仲保持到肉質嘅鮮嫩,依舊多汁☺️☺️入口仲唔會好韌落入口👍🏻👍🏻真係抵讚❣️

🖼最後食埋呢個精選甜品,為呢餐飯作個完美啲句號😆😆泡芙都整到咁精美😙😙真係睇得又食得🥰🥰入口仲好creamy👅👅太鍾意呢種感覺啦🤩