今日來紅磡搵好野食。其中一間想試的,就係蒙麵。見到門面,已經feel到老闆的幽默。覺得特別搞笑的係:- ‘專注出品,廢話少説‘ ’唔等得,唔好食‘我哋大約等左半小時就入得了。🐽招牌蜜汁叉燒串$28呢個係小店的招牌菜。個人覺得係必叫之選。叉燒燒得熱辣辣🔥叉燒肥肥地,好軟淋,外皮有啲焦焦地,鋪滿蜜汁甜甜地,好食👍🏻🥚糖心滷蛋呢到用左鴨蛋🦆,坊間比較少見。比雞蛋細隻啲,質感實啲,有流心效果。值得一試。🍜蕃茄薯仔湯底車仔麵印象中好似無食過車仔麵係蕃茄薯仔湯底。感覺好健康。湯底好濃郁,真材實料。原本想叫花甲,但到我地時已賣哂。但老闆好好,都比幾粒我地試吓👍🏻唔駛失望。餸方面推介牛肉🐂。份量都幾多,同蕃茄湯底又夾。整體來講,大家去開呢度,又唔趕時間,可以一試。支持下小店、同本土食物😋
‘專注出品,廢話少説‘
’唔等得,唔好食‘
我哋大約等左半小時就入得了。

🐽招牌蜜汁叉燒串$28

🥚糖心滷蛋