🆁🅴🅳 🅾︎🅱︎🅹🅴🅲🆃🇭🇰用30斤蕃茄🍅熬製嘅濃湯🍲無加茄膏茄汁完全真材實料 就算飲完成碗湯之後都唔會口乾覺得有味精🤤配料都好用心﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎/炭烤風味雞扒葛絲🐣 $74/ (4.4/5)雞扒份量足料又厚 個皮脆而有炭烤味🔥肉質嫩滑juicy💧葛絲嘅麵底好少見☺️係幼身啲嘅薯粉 好煙韜掛湯一流🥰蕃茄湯有滿滿嘅茄蓉 好杰身 酸甜好新鮮🥫最加分嘅仲有葱同炸蒜🧄好香口即刻口感豐富啲😋提提大家呢款麵要快啲食 如果唔係吸咗湯就越發越漲🙈/秘製豬扒刀削麵🐖 $74/ (3.9/5)豬扒見都係推介所以嗌咗🐷相比之下無咁特別😌但係不得不讚肉質都好稔🥳睇落瘦無肥膏 但係食落有啲油脂感😉刀削麵煮得好有彈性同咬口/特級牛魔王刀削麵🐄 $134/ (4.3/5)擺盤超澎湃🫶🏻係牛魔王嘅天堂🥩牛肩胛 和牛𦟌 和牛牛丸同最signature嘅牛骨髓🐮店主教食法一可以用匙羹撩骨髓試吓🤍之後再撈落湯 牛油味好濃🤩令湯底更有層次 最鍾意和牛𦟌好軟稔牛味好重 但係有少少貴🥲之前見過其他review話銅鑼灣分店又要排好耐質素又一般🥺但係九龍灣坐得舒服之餘 店員又好nice🤩﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
🆁🅴🅳 🅾︎🅱︎🅹🅴🅲🆃
﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
/炭烤風味雞扒葛絲🐣 $74/ (4.4/5)

/秘製豬扒刀削麵🐖 $74/ (3.9/5)

/特級牛魔王刀削麵🐄 $134/ (4.3/5)

﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎