2K
2007-03-24 7 瀏覽
好耐無食越南0野, 今日同朋友dinnertime 經過呢頭就0黎試0下, order 0左個(大)生熟牛肉湯河, 沙爹豬頸肉飯, 蒜蓉包同一客4 隻蒜蓉牛油雞翼.生熟牛肉湯河d 湯底有少少令人失望, 清係幾清, 但明顯係廣東口味啦, 好似0係屋企煮通心粉0個d 湯咁-_-生牛肉好滑好香, 熟牛肉就係薄片清湯腩, 不過味幾鮮, 唔錯.蒜蓉包賣相好靚, 聞落蒜蓉味好香, 雖然食落唔算好strong 不過好好味, 而且食落仲有幾強烈0既牛油香, 唔錯!蒜蓉牛油雞翼... as expected 好油, 蒜蓉味完全蓋過牛油味, 炸得一般脆, 而且肉有d 0鞋, 整體味道ok 不過有少少失望.朋友個沙爹豬頸肉飯好多料, d 豬頸肉食極都仲有XD 我無試到, 朋友就話一般.環境up dup, 不過算幾乾淨; service 亦唔係茶餐廳quality, ok 啦.下次0黎呢頭想食越南0野, 應該會再0黎... 不過佢5 月好似會搬去謝斐道, 仲同隔0黎0個間合併(?), 希望到時水準依舊/提高啦.