預先留位後,2:45PM前喺門口排隊等安排入坐。首先講講環境,裝修簡約,地方寬敞、整潔,坐得好舒適。TEA BUFFET時間由2:45PM~4:30PM,時間都好充足。食物方面,選擇真的太少,呢方面令人有點失望。雖然HKD62呢個價錢係好抵,但無乜選擇的話,不如收多少少錢,提供多點食物。始終都係A-1的餐廳,我們都期待會有麵包提供,但最終只有火腿碎蛋三文治一款,D麵包仲要硬硬哋。冷盆得一盆菜(都可視為沙律),同一盆薄片肉腸。熟食得大約5盆,都會不斷REFILL,好多時都會出一D唔同的食物,但D客人攞得好快,試唔試到要睇緣份。今次我哋試過煎蛋多士、雜肉腸、炸雞柳、豬紅、炒芥蘭、炒麵、炒飯、餃子、咖喱豬皮、魚蛋、粟米。另外自己可以夾麵、雞肉、火腿、菇、芽菜、韮菜、菜,交俾廚子幫你用水煮或炒。每位奉送一隻燒雞翼,食到一半會每人派張COUPON到燒烤位攞。隻雞翼味道都OK架,但作為燒雞翼,D皮唔夠脆、唔夠香口。甜品方面有豆腐花同涼粉,我只係食咗涼粉,覺得好味。飲品每人都有一杯,清水都添得幾快。職員服務態度都好好。
預先留位後,2:45PM前喺門口排隊等安排入坐。
首先講講環境,裝修簡約,地方寬敞、整潔,坐得好舒適。

冷盆得一盆菜(都可視為沙律),同一盆薄片肉腸。
今次我哋試過煎蛋多士、雜肉腸、炸雞柳、豬紅
、炒芥蘭、炒麵、炒飯、餃子、咖喱豬皮、魚蛋、粟米。
甜品方面有豆腐花同涼粉,我只係食咗涼粉,覺得好味

飲品每人都有一杯,清水都添得幾快。
職員服務態度都好好。

坐位舒適
擺設有心思
自己夾麵、餸俾廚師煮,可以水煮或炒。
味道都OK!
熟食大約都有5盆,都會換下唔同款。
每位奉送一隻雞翼
令人失望的三文治
涼粉好味
2010-08-28
生日
坐位舒適
擺設有心思
自己夾麵、餸俾廚師煮,可以水煮或炒。
味道都OK!
熟食大約都有5盆,都會換下唔同款。
每位奉送一隻雞翼
令人失望的三文治