我唔算一個好咀雕既人,但真心覺得呢間野唔掂忍唔住第一次寫食評1) 無冷氣,我坐係到眼見至少5台客一邊食一邊撥扇,仲聽到d staff講d客要求開大冷氣,結果當然係無啦2) 初見到推車仔點心,好興奮,太耐無見啦,點知推黎推去都係個幾架車,食黎食去都係個幾樣,無野簡,係簡無可簡之下,我連平時唔太喜歡既點心都要order啦,仲有,推車有樣唔好,d炸野好多都凍3) 唔好食,叉包唔夠醬、鮮蝦腐皮卷無鮮蝦、芋角唔脆仲凍既、馬拉高鬆過龍,我覺得稍為好食既係牛肉腸,佢皮厚唔算滑,純粹係d牛肉好味咋4) 唔抵食,我地2個人食7款野,埋單要$2xx,好食就話姐,我已經覺得無款簡,唔好食,仲要食到出Q晒汗,仲要每人百幾蚊,真係只此一次
我唔算一個好咀雕既人,但真心覺得呢間野唔掂

忍唔住第一次寫食評

2012-07-20