2023-04-22 416 瀏覽
比起年半前嚟食,加咗1/3價錢,但個份量好似都有相應調整。所有肉都係即叫即煎,個豬五花好_好食,真係好好食🙏🏻❤️,佢係薄切再香煎,醃料唔會過鹹,入口豬油花喺口化開,有種食燒肉嘅感覺⋯雞扒以前會一開三,而家係無切,我覺得好似唔切個擺盤仲靚,仲好厚肉!唔知點解,明明佢係擺落碗麵,但塊皮係勁脆!一咬落個皮,皮同肉之間嘅雞油肉汁咇出嚟,好_正please….湯底濃郁得嚟,唔會好油膩,唔會紅油海浮面,可以好似食拉麵咁掛哂汁喺油麵同米粉到,飲完唔會口渴!京葱串就少失望,好細好細串(無名指長)但28蚊,味道就正常⋯我哋七點九去到,大概八點三有得入,八點半有得食,因為QR code落單system仲未整好,店主一人做哂 *所 有 嘢*,所以上菜次序有少少混亂,但係可以接受嘅~ 因為真係好食,一食落肚乜怨氣都無了😂