2023-10-23 25 瀏覽
🔥.嚟葵芳新都會同葵涌廣場行街食嘢就多,但第一次走進葵芳邨食屋邨串燒店😋 串燒都係平民價錢,葵芳邨嘅居民真係好有福🥰.🍡 午市套餐C:自選5串 $65🥓 沙嗲五花腩非常脆口🤤 跟市面上嘅燒五花腩多油多汁好唔同,配合沙嗲醬更好味🐔 孜然雞腎非常爽口煙靭,加上串燒經典孜然粉嚟調味是最好不過💚孜然韭菜必點蔬菜之選✨ 燒得外香,亦鎖住韭菜嘅新鮮蔬菜味🍡 蜜糖花枝丸經典蜜糖配花枝丸,跟自己出面bbq燒嘅好唔同,店員燒成黃金色,外脆內煙韌💛🍢 沙茶墨魚丸口感彈牙,店員燒得外脆內軟滑,配合沙茶醬調味帶出種特別口感.🍛 午市套餐D:燒鰻魚飯 $68燒鰻魚外皮香脆內裏鮮嫩多汁,燒豆角同燒玉子上適量既孜然調味,白飯上面有香甜鰻魚汁送飯,配搭一流😋.🍆 燒原條茄子 $32外皮焦脆,滿滿蒜蓉夾埋柔軟嫩滑茄子肉,超級好食,蒜蓉味充斥成個口腔,鐘意蒜蓉嘅朋友一定要叫,若可有辣度供食客選擇更佳.🍹 荔枝梳打(跟餐加$10)口感輕盈,味道清新,果香氣味,食串燒飲梳打感覺解決舌尖上嘅油膩感.12燒除咗有即叫即燒嘅串燒外,仲有午市套餐可以選擇,如果唔想晏晝只食串燒,就可以選擇佢哋嘅飯盒🍱 另外,我最欣賞嘅係佢哋有好多嘅唔
🔥
🍡 午市套餐C:自選5串 $65

🥓 沙嗲五花腩

🐔 孜然雞腎
非常爽口煙靭,加上串燒經典孜然粉嚟調味是最好不過

💚孜然韭菜
必點蔬菜之選✨ 燒得外香,亦鎖住韭菜嘅新鮮蔬菜味

🍡 蜜糖花枝丸

🍢 沙茶墨魚丸
口感彈牙,店員燒得外脆內軟滑,配合沙茶醬調味帶出種特別口感
🍛 午市套餐D:燒鰻魚飯 $68
🍆 燒原條茄子 $32
🍹 荔枝梳打(跟餐加$10)
12燒除咗有即叫即燒嘅串燒外,仲有午市套餐可以選擇,如果唔想晏晝只食串燒,就可以選擇佢哋嘅飯盒🍱 另外,我最欣賞嘅係佢哋有好多嘅唔同嘅口味供客人選擇👍🏻

Max 5️⃣🐽
味道 🐽🐽🐽🐽