2022-01-02
落大雨都爆場嘅餐廳 好難得啊😂 我今次係食第2輪 8:30 都仲係好多人😳 唔知係人多+冷氣比較細,坐多陣開始焗 好在唔係食辣嘢姐🤣 order完都等咗ard 15分鐘先上菜,證明啲嘢食係即叫即整🤓 本身二人枱擺完嘢食都幾逼,好在食食吓隔離枱走咗可以兩張變一張就鬆動啲 同時都開始feel到冷氣喇🤣——————————————————🦞屬性真龍系奇異花 $195呢個係招牌一定要試喇🤪 龍蝦多汁多肉+有蝦膏😍 虎蝦就係炸上😂 外層脆卜卜,裏面仲有蝦膏啜 爽😍 至於個意粉汁好濃蕃茄味😍 仲有啲洋蔥同蕃茄蓉😍 意粉份量都好多😂 好鬼抵食😝 一定要share🤣-🐷焗多汁豬仔骨配薯條 $128呢個豬仔骨又係好抵食,因為好大舊厚肉😛 啲肉好腍又多肉汁😍 識落每一下都係爆汁㗎😳 薯條去炸到好香脆 唔錯👍🏻-🍖水牛城雞翼 $50/6隻雞翼炸得好鬆脆,肉身keep到肉汁同埋嫩滑,個汁調得幾啱我口味😼 酸酸辣辣,好刺激呀👅-🌸海鹽櫻花奶昔 $47Blend碎咗啲櫻花同海鹽再加奶,質感幼滑😽 奶味都幾重😼 唔會太甜,清清地,適合啲好驚飲唔到過甜嘢嘅人😙
——————————————————
🦞屬性真龍系奇異花 $195