位於中環藝穗會對面, 方便易搵👍🏻餐廳環境寧靜 適合同朋友食住飯 摸住酒杯底傾計👥 日本扒房 食物質素好高 絕對對得住價錢🤤🤤 ———💥吉列炸牛扒 $188上open rice睇既時候已經認定要食😤!可以自已煎 岩曬我呢d鐘意攪屎捧既人💩 牛扒表面炸得香脆 上菜時店員會俾個爐 等上面既牛油熱溶就可以將牛肉放上去煎 大概20秒倒⏱ 即使煎完表面既炸漿冇因熱力變軟 食落去肉淋 表面仍然香脆 唯中美中不足既係肉味較淡 要靠鹽去調味🧂———————🔥頂級板腱牛扒 $215係餐廳當日既最後一份 可想以而知幾搶手😏 男朋友一路食一路嗌好好味🙈 牛扒叫左5成熟 肉質軟淋且 極 重 牛 味!😲 完全唔需要用醬或鹽去調味 雖然呢款板腱會有一條筋但唔影響整體口感🤡———————
💥吉列炸牛扒 $188
———————