2021-07-28 441 瀏覽
今日一行三人食飯,約咗7點3食,點知7點就齊人,都可以提早入座。坐低就叫咗美國牛小排火鍋放題,第一輪肉係我出去拎完嘢飲同菜就上到,跟住無幾耐第一輪ge雞翼同燒烤就上。雞翼食蒜蓉牛油and蜜糖就ok,麻辣雞翼除非你自認好食得辣粉,因為d辣粉係會包死只雞翼,辣到嘴都痛埋。燒烤就普通水平,不過不失,唯一唔建議係雞皮,可能係個火力唔夠,塊雞皮燒唔透,好似食緊塊雞油咁。第二輪又叫咗火鍋牛and炸物,雞翼,燒烤。就剩係上咗火鍋料同炸物,個蝦多士好可怕,入面好多油,其他炸物都一樣。最後個雞翼同燒烤係我哋都話就飽先上,當日先場都唔係好多人,如果多人應該會無嘢食。總括嚟講,係openrice book枱,有85折,一個300蚊內落樓,不過不失,如果上嘢快d就會係CP值高ge餐廳。
雞翼放題
炸物