位於荔枝角D2 Place 地理位置方便 環境寬敞 舒服恬靜 有包廂房間 晚市推出春日盛宴套餐 款式吸引 味道不錯亦好啱打卡 等我介紹俾大家💕🌸春日盛宴🌸 -大公館小碟-✨玫瑰蜜餞燒雲腿雲腿咸甜燒烤風味中帶有玫瑰花芬芳香氣 😋✨鮮花椒慢煮蟶子皇麻辣中帶有花椒香氣 蟶子皇鮮嫩多汁✨淮山合桃山渣盒淮山同合桃既香甜同山渣既酸酸甜甜結合 口感豐富-湯-✨花膠小青柑燉水鴨湯滋補花膠同水鴨湯入口滋潤 小青柑釀左豬肉喺入邊清新帶肉鮮香 -主菜-✨百花羊肚菌炒龍蝦球原隻龍蝦擺盆好岩打卡 羊肚菌濃濃香氣同鮮甜嘅龍蝦球好夾 啖啖肉好滿足✨龍井煙燻脆皮白鱈魚龍井茶既香氣同煙燻白鱈魚相襯 魚肉鮮嫩 皮脆口感獨特✨金勾魚湯玉銀環金勾魚湯鮮美濃郁 巨型蝦乾點綴增加鮮味 玉銀環嫩滑可口-主食-✨鳥巢鵪鶉蛋鹵肉拌手工麵鳥巢造型好得意 鵪鶉蛋做到流心效果 惹味鹵肉拌彈牙既手工麵 味道不錯😋-甜品-✨雪燕牛油果燉牛乳🥛滑順既牛油果與燕窩的口感結合 牛乳的味道香甜滑溜✨金沙冬蓉手袋酥 👜 女士手袋造型好有趣 熱辣辣香脆外層同冬蓉甜軟口感有對比 層次感豐富 星期一至四 特價每位$788+1星期五六日及假期 原價每位$1088

🌸春日盛宴🌸

-大公館小碟-