2025-08-10
🦑好耐冇食海鮮啦,呢間係我之前住深水埗成日經過嘅出晒名蒸海鮮馳名,成個荔枝角道都知呢間嘢大大隻字寫住小漁港,開咗好多年冇人唔識,今次連埋個friend一齊入去食佢超抵套餐!$398就可以食好多海鮮等我大口妹話你聽有咩食!平過你來回返大陸食啊!而且搭車非常方便佢開到凌晨12點,趕得切搭埋尾班巴士添!!真係好方便嗰啲朋友四周八面過嚟食!🚌佢個位置非常方便,前後都有巴士站,夾雜着深水埗與太子中間,所以四方八面想去食嘅都一定方便!▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️🦑海鮮蒸鍋套餐PARCO$398餐想海鮮蒸鍋之前會比一份魚生套餐,入邊包括三文魚希靈魚時令嘅海鮮,今次勁正佢俾咗琵琶蝦俾我哋食啊,非常開心,因為每次都唔同因應當日嘅貨源!所以今次勁好運,被琵琶蝦好好食㗎!剝殼好似瀨尿蝦咁!正🦐呢份海鮮蒸鍋入邊包括,粉絲扇貝,法國龍蝦,海蝦,瀨尿蝦,鮑魚,時令魚等。。。估唔到$400唔使就可以食到咁多海鮮,仲要係瑤柱排骨粥底,將海鮮蒸完嘅精華留落去粥入邊,成個粥都係海鮮嘅味道非常好食,好食到暈啦,因為實在太飽啦,我第二日帶咗返公司食,所以會再去食,太精彩啦!跟餐仲有一份雞,粟米,日本番薯,南瓜,同絲瓜,蒸熟我自
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
🦑海鮮蒸鍋套餐PARCO$398餐
🦐呢份海鮮蒸鍋入邊包括,粉絲扇貝,法國龍蝦,海蝦,瀨尿蝦,鮑魚,時令魚等。。。估唔到$400唔使就可以食到咁多海鮮,仲要係瑤柱排骨粥底,將海鮮蒸完嘅精華留落去粥入邊,成個粥都係海鮮嘅味道非常好食,好食到暈啦,因為實在太飽啦,我第二日帶咗返公司食,所以會再去食,太精彩啦!跟餐仲有一份雞,粟米,日本番薯,南瓜,同絲瓜,蒸熟我自己就放晒落去碗粥度非常多料,真係冇得輸一餐!勁想推介喺香港食嘢嘅朋友們!
🦑椒鹽白飯魚 $68
脆卜卜新鮮炸,三五知己食呢個真係有排吹水,鍾意飲啤酒嘅一定要叫!