2022-09-05 120 瀏覽
有日係荃灣揾食,見到裝修幾靚,坐位都闊落就入咗去食!🙌🏻🙌🏻先頭部隊,炸珍寶洋蔥圈配他他醬🧅🧅🧅點買到咁大size嘅洋蔥㗎,個他他醬簡直係神來之筆為呢一個炸洋蔥添色不少,下次記得要嗌多醬啊!!🤤🤤烤焗和牛骨髓配阿根廷香草醬🌿🌿好香意式香草味,mix埋牛骨髓好似牛油咁搽落法包一齊食,濃味得黎,又好絲滑,回味無窮!😊😊烤西班牙八爪魚腳配辣肉腸燴薏米配阿根廷青醬,同上個牛骨髓個香草味又有少少夾到,青醬就再清新啲,食到少少薄荷味🤏🏼🤏🏼😝加上辣肉腸嘅肉味去煮八爪魚腳,令鬚鬚鮮味提升,個配搭好創意,食完見到啲草,都覺得啲青醬味齒頰留香(食完check吓棚牙有冇綠色)😙😙😬🌿🌿🌿👍🏻👍🏻推薦附近嘅街坊朋友黎試試!!😊

推薦附近嘅街坊朋友黎試試!!😊