2021-04-08 58 瀏覽
有朋友介紹荃灣有間食既素菜, 之前新年個時同朋友諗住去試下, 點知冇開。 今次就再同朋友黎挑戰下, book左位, 但由於時間尚早冇乜人, 環境光猛乾淨, 咁我同朋友望下餐牌就點左 , 飲品同食物好快就黎到, 味道樣樣都好好, 值得一讚既係個豬排整得都唔似素食,有少少似肉既口感, 而芫茜飯帶比我新驚喜, 原來芫茜同飯都幾夾(多謝我的芫茜控朋友,如果唔係佢我唔會叫,哈哈), 加左燕麥奶既咖啡都好飲,新既嘗試。最後因為冇晒豆腐Cheese cake 我地就點左 , 味道都唔錯。去廁所時經出菜位望入廚房入面, 個個都候生女黎, 乜而家D侯生女煮野食咁叻既咩? 下次想試下不可能漢堡。
有朋友介紹荃灣有間食既素菜, 之前新年個時同朋友諗住去試下, 點知冇開。 今次就再同朋友黎挑戰下, book左位, 但由於時間尚早冇乜人, 環境光猛乾淨, 咁我同朋友望下餐牌就點左[日式咖哩吉列豬扒意大利飯] [芫茜意大利飯] [焦糖燕麥奶咖啡] [榛子燕麥奶咖啡], 飲品同食物好快就黎到, 味道樣樣都好好, 值得一讚既係個豬排整得都唔似素食,有少少似肉既口感, 而芫茜飯帶比我新驚喜, 原來芫茜同飯都幾夾(多謝我的芫茜控朋友,如果唔係佢我唔會叫,哈哈), 加左燕麥奶既咖啡都好飲,新既嘗試。最後因為冇晒豆腐Cheese cake 我地就點左 [朱古力香蕉冧酒撻], 味道都唔錯。去廁所時經出菜位望入廚房入面, 個個都候生女黎, 乜而家D侯生女煮野食咁叻既咩? 下次想試下不可能漢堡。
2021-03-15