2017-07-22 80 瀏覽
一向都鐘意打邊爐的我,一知道荃灣開左間稻八日式放題 便約了朋友一同進食 上到去已給周圍環境吸引著 周圍掛了許願牌 令店鋪添加了色彩。此外,外牆上有很多圖畫 環境好適合影靚相👏 一坐下,待應非常細心向我們講解套餐的優惠同組合。 我地便選擇了中位價錢$238的套餐包含了很多種類的食物除了任食刺身同炸物,仲有極上安格斯牛小排放題、美國豚肉片、美國穀飼牛、進口牛肉、日本雞肉片同季節限定牛白肉😋 食物好新鮮 排放的位置都好乾淨 不時都見到待應會添加食物同執枱清潔 動物都好快手 👏👏第一輪,餐廳會俾你所叫的套餐食材各一碟 😋 減了不少時間😌 另加的食物都出得好快 例如刺身😋😋湯底係北海道3.7牛乳牛骨湯 濃濃的牛奶味 但又吾會好特別一提,季節限定牛白肉 非常爽口。 味道好特別 咁大過女都係第一次食到🙈 一定要試一試 其他肉類都非常新鮮 牛肉係薄切好易熟 吾會過硬 容易掌握😌 除了肉類, 餐廳也提供了不少丸類、菜類、豆類等供應。 令你可以食到飽,好滿足😎最後,刺身一啲都不失禮,除了有擺設、味道都相當不錯 基於個人口味甜蝦同魷魚 非常鮮甜同有口感👍整體來說,稻八日式放題真心不錯,環境舒適同

整體來說,稻八日式放題真心不錯,環境舒適同朋友一路傾下計打下邊爐 😌 有得一次過滿足到打邊爐、刺身、炸物 滿足😚另外甜品方面都好多選擇,有Dreyer's雪糕、麻薯同雪米糍
  • 刺身
  • 牛白肉