同移民朋友約係荃灣食飯,朋友search到呢間餐廳覺得環境唔錯, 主打烤魚同串燒,就試下佢😌一入去係有d surprise, 無唸過食烤魚既餐廳氣氛係甘樣,裝修新得黎又有d歌舞廳feel, 樓底高好有空間感, 仲有live band 氣氛好好💃🏻🕺🏻食物方面:🍽️ 藤椒烤魚烤魚揀左藤椒味, 賣相好唔錯, 鋪滿青椒,洋蔥同芫茜...至於味道方面,成條魚既面都有煎香, 煎香既魚皮帶少少韌度,吸曬d湯汁,非常惹味,魚肉滑溜👍🏻烤魚有跟埋碟炸腐皮,如果係腐竹仲正烤魚底本身有d配料,蓮藕,萵筍等等...我地食曬d配料唔夠喉,所以加左個拼盤...係拼盤入面竟然有樣未食過又未見過既食物, ’花生芽’😆 除左烤魚,仲叫左d串燒🍽️濕辣牛肉濕潤既串燒真係比較少見, 香料十足, 嫩口juicy, 唔錯, 其他串燒調味都👌🏻, 燒得夠焦香🥰再有下次既餐廳! 十分推介🍻

食物方面:

🍽️ 藤椒烤魚

烤魚有跟埋碟炸腐皮,如果係腐竹仲正

除左烤魚,仲叫左d串燒

🍽️濕辣牛肉

🥰再有下次既餐廳! 十分推介🍻