2022-08-21 2256 瀏覽
平時勁E間嘢長期好多人排隊,今日竟然唔駛等!梗係即刻衝去試啦😇😇鋪頭唔算大,不過d 佈置好正,老細一定勁鐘意武合小說!同埋成間野勁香呀救命!已經勁肚餓🤣睇完本六脈神劍,我地決定試一試個窩蛋牛肉煲仔飯👍🏻侍應姐姐會比兩支嘢你,一支係豬油一支係豉油,大家聽到豬油兩個字唔使咁驚,因為呢啲係老闆特別研製嘅豬油,佢聲稱唔係坊間嗰啲合成豬油!落完兩支嘢再焗佢2分鐘,揭蓋食得!🤤🤤🤤🤤痴線!好味到癲,係我人生食過最好食嘅煲仔飯💛💛💛同廟街嗰啲煲仔飯真係差得好遠🥲牛肉唔係鬆肉粉牛,份量又多,d 蔥係多到岩岩好!食完成碗都唔覺漏!大佬 d 飯焦正到🤤🤤🤤另一樣大顛嘅嘢就係佢個魚湯,我竟然為咗佢唔飲啤酒,就知佢有幾正🤤🤤勁 鮮 味 !好足料,又勁夠熱!不得了,兩條友狂飲!仲叫咗佢個招牌燒通菜,係燒,唔係炒,好似平時食串燒果種味!幾特別,不過無想像咁誇張!呢個避風塘燒蝦(唔記得有冇記錯個名)又係好正,d 蝦都算大隻,上面嘅配料全部都好鑊氣好風味! 而且好似60幾蚊五隻,呢個價錢來講都唔算貴丫!食完咁多樣野返到屋企竟然無口渴口乾,即係代表佢都無乜味精(應該)🤣總之大推呢間野!下次一定要試埋佢啲炒小菜啊,有好多

睇完本六脈神劍,我地決定試一試個窩蛋牛肉煲仔飯👍🏻

落完兩支嘢再焗佢2分鐘,揭蓋食得!🤤🤤🤤🤤

大佬 d 飯焦正到🤤🤤🤤

呢個避風塘燒蝦(唔記得有冇記錯個名)

總之大推呢間野!下次一定要試埋佢啲炒小菜啊,有好多內臟之類嘅特色嘢,我雖然唔食,但係鍾意嘅人一定會好開心!因為我見到個樣都炒到好香!
難得小菜類煲仔飯類有良心店舖,大家一定要支持💛💛💛💛