餐廳: 宜家家居餐廳及咖啡室
資訊:

適逢新年,IKEA又有新產品推出啦!今次我就去試吓應節嘅開心果甜品,幫條脷開個靚年😏👍🍦開心果新地筒($8) 🟡🟡🟡🟡⚪️(4/5)未入口就已經聞到好香嘅開心果味🥹🫶食落口更加不得了‼️味道香醇唔會過份甜膩,唔鍾意食太甜嘅朋友可以試下嚟個~.🍨三重開心果新地($19) 🟡🟡🟡🟡🟡(5/5)濃郁軟滑嘅開心果醬配上啖啖誘人果仁香嘅軟雪糕,再加上口感酥脆嘅果仁粒,三重口感令試過嘅人必定無法忘懷個份美妙滋味。/店舖名稱 Restaurant Name:宜家家居餐廳及咖啡室 (荃灣)IKEA Restaurant & Cafe (Tsuen Wan)店舖地址 Restaurant Address:荃灣青山公路388號8咪半7樓7/F, 8½, 388 Castle Peak Road, Tsuen Wan營業時間 Opening Hours:⊿星期一至日 Mon to Sun 11:30-20:30

🍦開心果新地筒($8)
[推介程度] 🟡🟡🟡🟡⚪️(4/5)
🍨三重開心果新地($19)
[推介程度] 🟡🟡🟡🟡🟡(5/5)
店舖名稱 Restaurant Name:
宜家家居餐廳及咖啡室 (荃灣)

店舖地址 Restaurant Address:
荃灣青山公路388號8咪半7樓