2024-05-11
同好友逛街,忽然被一道香氣迷住,發現有間以Michael Jordan為主題的手打漢堡店,見價錢都幾抵,立即坐低試試😍。店內所有套餐都係$58,包埋薯條/沙律及飲品。澳洲和牛漢堡餐 (+$15)(爆推🌟🌟🌟🌟🌟) 漢堡非常大塊,不愧是採用和牛製作,肉味既香且濃,表面微焦帶點點脂香。一啖咬落去,肉汁傾瀉而岀😍😍😍,肥瘦比例恰到好處,配上炒得香甜的洋蔥絲,口感豐富❤️。甜咸交替,超級滿足😋😋。手打安格斯牛漢堡餐 手打漢堡厚身結實,有口感得來非常Juicy😍。搭配新鮮生菜及蕃茄,減少了油膩感。最令人驚喜的是他們自家製的蛋黃醬,非常濃郁滑順,搭配烤得鬆軟的麵包,真的超級好味🤤。啤酒脆漿炸大啡菇配自家製黑松露醬 $42 (爆推🌟🌟🌟🌟🌟) 一啖入口,兩眼發光🤩🤩,必須推介‼️啤酒脆漿令到炸大啡菇特別香脆,外面鬆化,內裏仍保留少少濕潤,令人想起夜市的炸雞髀菇😍😍 配上濃郁香氣黑松露醬,令食物別具一番風味。炸魚薯條配自家製塔塔醬 $48金黃色外表的炸魚非常大條及鬆脆,但內裏仍然嫩滑,搭配他們家自製的塔塔醬,特別美味。薯條與跟餐的薯條一樣,粗切且即叫即炸,外脆內軟,非常香口。想睇更多介紹,歡迎馬上關注我😁
店內所有套餐都係$58,包埋薯條/沙律及飲品。
澳洲和牛漢堡餐 (+$15)(爆推🌟🌟🌟🌟🌟)
手打安格斯牛漢堡餐
炸魚薯條配自家製塔塔醬 $48
想睇更多介紹,歡迎馬上關注我😁。