2024-03-07 503 瀏覽
星期四兩點半嚟到,唔使等位就可以入, 這個時段閒日都差唔多有八成半位置有人坐, 算生意唔錯。舖入面有大塊嘅 落地玻璃都算幾開揚🤩,用手機點餐,叫咗一個tea set 50蚊 +10%,三杯牛肉香葱蛋餅,魚丸紫菜湯,仲唔使錢 會凍飲🤑,order了凍香芋仙草凍奶茶,性價比不錯, 個蛋餅辣辣地,牛肉有幾片咁, 唯一 可以挑剔係 佢個menu寫住香蔥,但一啲蔥味道都冇, 不可強求太多🤐 。令我少少疑惑係個凍奶茶,已經 落單 剔咗少甜,但係仍然超級無敵甜🤨,唔知係咪 廚房 冇睇清楚單,定還是已經少甜咗, 個人覺得比出面一般手搖飲品"少甜"甜好多囉🤫 ~整體性價比高,咁嘅價錢就對得起咁嘅質素!
整體性價比高,咁嘅價錢就對得起咁嘅質素!