係旺角朗豪坊食完飯,行下街散散步 發現一間充滿胡桃夾子既飲品店,入面真係有各式各樣既擺設 好有心思。咁顯眼一於試試 咁就飲杯野 歇歇腳吧。餐牌真係有好多不同種類既飲品,但因為食完飯 揀左2款水果口味既沙冰🍹 (中型杯) 份量不少呢。2杯水果沙冰顏色好靚,好有夏天感覺☀️ 好fresh。ll 飲落好有蜜桃既香甜,女生一定喜歡呢。而面層既芝芝奶蓋 一貫好香好濃,單獨飲真係好rich 飲落好滿足呢。分開飲好好味 而2者配搭出又fresh 又rich既質感。飲得出既真材實料,喜茶另一個好選擇呢。ll 另一款紅火龍果口味,顏色更搶眼 味道更清爽呢。甜度不高,但飲落更fresh 感覺更健康,飲得出沒額外糖 更清甜。夏天飲一流呢。..呢度實在太多選擇,下次再經過再試下其他飲品先 仲有可以啜得到既甜品😋。鐘意試新野既朋友 就唔好錯過啦。

l[芝芝桃桃🍑]l 飲落好有蜜桃既香甜,女生一定喜歡呢。而面層既芝芝奶蓋 一貫好香好濃,單獨飲真係好rich 飲落好滿足呢。分開飲好好味 而2者配搭出又fresh 又rich既質感。飲得出既真材實料,喜茶另一個好選擇呢。

l[芝芝火龍❤️]l 另一款紅火龍果口味,顏色更搶眼 味道更清爽呢。甜度不高,但飲落更fresh 感覺更健康,飲得出沒額外糖 更清甜。夏天飲一流呢。