2017-02-09 147 瀏覽
一向好喜歡食龍蝦既大胃couple今日去左master kama食tea. 之前銅鑼灣店開既時候已經有留意,不過比較少過海,見到mk開左分店所以黎試下。下午茶時間人唔多,2個人都坐到卡位,野食都好多選擇,下午既menu多d款式,揀下午黎因爲一早target左想食龍蝦芝士三文治,另外點多左份龍蝦包。龍蝦芝士三文治好大份!配有薯條,三文治好厚身而且熱辣辣,一拎起仲有勁多拉絲芝士!面包好鬆軟,入面仲d籽同芝麻,芝士味道濃郁,好邪惡!入面有少量龍蝦肉,肉質彈牙既.而龍蝦包都幾大個,配有蕃薯條+薯條,包身烘過有牛油香,入面夾滿龍蝦肉,配左檸檬牛油汁可以點,因為麵包真係好厚身,所以好飽,同埋食完三文治先食就覺得太多包xdxd 如果龍蝦肉再多d就好。飲品都唔錯,要左pineapple mint tea,勁大杯幾抵飲.
2017-02-07