2019-09-26
銅鑼灣Fashion walk 有好多美食 主要以西餐為主🍴剛好母親大人生日🎂一於食Burger慶祝🤣❤️。🍔軟殼蟹漢堡 $108廚師推介❤️整隻軟殼蟹大大份 而且入面炸得好香好酥脆 肉質鮮美 配菜方面蕃茄生菜都好新鮮 burger細心切開兩份 方便同朋友share👭。🍔特量芝士牛肉漢堡 $110另一推介之選🍴果然名不虛傳特量漢堡扒好厚 牛味重而且難得咬落去十分juicy不乾 芝士醬+酸瓜嘅配搭同漢堡扒好夾 味道豐富而不會搶去牛味。🍟芝士旋風薯條 $55Burgeroom另一名物- 薯條‼️薯條好新鮮 薯味濃且香口 唔會炸得硬 重點芝士醬非常濃郁份量也十分慷慨 芝士迷食呢個會發狂😍。🥑牛油果芝士薯條 $65見到網上人人都點這個✍🏻我最愛的厚切薯條🥰一樣炸得剛好 驚喜位係牛油果🥑+芝士🧀我最愛的加埋一齊係出乎預料地正 牛油果可以去芝士的油膩感
🍔軟殼蟹漢堡 $108
🍔特量芝士牛肉漢堡 $110