呢排成日見到人地試譚仔芝士撈米線,今日諗唔到食咩就入去試下,一入到去,姐姐即刻放低個餐牌順便指住芝士撈米推介話:「呢個生出嫁!試下呀!」烤豬柳芝士泡菜撈米線($44)可以另外架加$1加辣,最少10小辣,我今次揀左5小,除左面頭淋左芝士汁之外,仲有啲芝士碎所以有少少拉絲既感覺,入口首先係好香既芝士但好淡味,就算撈埋泡菜都覺得唔太濃,更加無咩辣味,説好的啖啖譚仔味呢?驚喜既係烤豬柳幾軟同幾juicy,如果之後變做新配料就好啦!新鮮油菜- 韮菜($19)補腎潤腸通便既韮菜,有口感又有獨特嘅清香,比起水分為主既生菜同芽菜,食下韮菜覺得更健康!雞汁木耳黑柏葉($29)超香濃雞汁配木耳同黑柏葉,平時食開既小食都一定係配重口味既麻辣汁,今次食另一種口味好新奇,入口係黑胡椒既惹味辛辣,配上爽口既木耳同黑柏葉,好想食多碟!巨冰凍檸茶($10跟餐)除左冰係成板上之外,無咩特別。

巨冰凍檸茶($10跟餐)除左冰係成板上之外,無咩特別。
烤豬柳芝士泡菜撈米線
新鮮油菜- 韮菜